Johannaalmqvist

Jag slutar blogga..

Publicerad 2013-06-23 14:03:12 i Vardag,

Jag har alltid haft väldigt svårt för att säga precis hur jag tycker och tänker, lixom med ord. Det har alltid vart en av mina största svagheter och jag håller oftast hellre tyst, typ "fixar det själv" än att stå och berätta för alla vad som har hänt osv. Istället har jag alltid vart bra på att skriva och att formulera vad jag vill i ord - det är anledningen till att jag en gång började blogga.
Nu ska jag försöka skriva ett inlägg där så många som möjligt förstår, lösa upp väldigt många frågetecken som har vart dom senaste veckorna och försöka vara väldigt ärlig och öppen. One last time
 
Som ni har märkt så har min motivation till att blogga vart väldigt låg och jag har inte uppdaterat här på typ.. fem dagar? Anledningen till det är att jag gått och funderat lite hur jag vill göra med bloggen, och därför skriver jag på detta inlägget nu. 
Det har hänt VÄLDIGT mycket dom senaste veckorna.. Jag har fått höra att jag har sett väldigt nere ut, att jag inte verkar lika glad osv. Och det är för att jag har vart det. Det är få som vet om det, för jag har valt att inte prata om det och älta det. Mina närmaste kompisar vet det mesta varför - men samtidigt tror jag inte att dom har förstått helt heller, då jag ofta berättar om det som om jag inte bryr mig, men det kan jag säga att jag har gjort. Jag har bara valt att inte prata om det, för det rör ju faktiskt ingen annan.. Tycker inte jag då.
 
Men ja, det hände en sak för typ tre/fyra veckor sen som kom som en chock för mig då och gjorde mig väldigt nere. Att jag överreagerade och gjorde det hundra gånger värre, tre gånger typ gjorde att allt vändes helt upp och ner, och då blev allt bara värre.
Jag kommer inte gå in mer på det än så, då jag INTE vill hänga ut någon eller något sånt.. Mer än så är inte viktigt att veta. Mer än att det gjorde mig.. ledsen/nere you name it.
Jag får dagligen frågor på min ask vad som hände och varför och massor, men tyvärr så varken kan eller vill jag svara på det. Det finns inget riktigt svar på det, det bara hände kan man säga.. 
 
Sen samma dag som det hände, så hände även en annan sak.. Eller inte riktigt hände, men det blev så efter! Resultatet av allt iallafall är: jag kommer inte rida Isidor mer efter sommaren är slut. Många har nog märkt det på olika sätt, men jag har valt att inte nämna något om det förrän jag visste helt säkert på att det är så det blir och förrän jag kände mig redo att gå ut med det.
Typ ett år exakt fick vi tillsammans och det har vart ett speciellt år om man säger så! Men ja, när skolan börjar igen så kommer allt vara över och det kommer nog kännas ganska mycket då. Det är synd att det blir som det blir, nu när han börjar mogna till och bli mycket stadigare i ridningen, men ja det är nog dags att gå separata vägar. Isidor kommer vara kvar på cypress (det var lite osäkert först..) och kommer vara utlånad till nya tjejer!
 
Vad kommer jag göra då? Som det ser ut nu, så kommer jag lägga av med hästar.. Jag har kännt hela detta året att det har blivit för mycket med allt, och mitt hästintresse har därför sjunkt otroligt mycket och jag känner att det inte längre är det jag vill hålla på med.
Jag brinner inte längre på samma sätt att åka till stallet varje dag, vara uppbokad ALLA dagar i veckan och ha ett krav att åka bort till stallet oavsett om man hade andra planer. Det är inte så att jag har tröttnat på att rida (vilket alla helt plötsligt verkar tro), det är bara det där kravet att man måste. Och detta året som har vart har vart ett helvete med allt att göra så jag känner att det är inte riktigt det jag vill, inte som det känns nu iallafall! 
 
Och eftersom detta är en blandning hästblogg/vardagsblogg så känner jag att det inte riktigt funkar att driva den när/om jag slutar helt med hästar, så därför har jag nu gjort detta valet att jag kommer sluta blogga också. Jag har inte samma lust och motivation till att driva blogg längre och det har nog märks ganska mycket dom senaste veckorna när uppdateringen har vart så dålig som den har vart! Så detta är sista inlägget som blir på denna bloggen och jag hoppas nu att ni kommer förstå lite mer varför det har blivit som det har blivit. Och innan någon frågar - ja, bloggen kommer finnas kvar!
 
Tack för denna tiden här och jag hoppas ni alla bloggläsare har det bra, och att vi möter på varandra någon gång. Jag finns ju fortfarande kvar, bara inte här på bloggen ;) 
Om ni vill kontakta mig eller liknande, så finns jag fortfarande att nå på:
Mail: johanna_almqvist@hotmail.se
Facebook: Johanna Almqvist (accar oftast bara vänner/folk jag vet vilka de är. Oftast)
Instagram: johannaalmqvist
Snapchat: johannaaalmqvis
Ask: johannaalmqvist
så jag finns fortfarande kvar på en massa ställen, men i nuläget kommer jag inte vara här. Jag kanske kommer tillbaka och behöver bara en liten paus ifrån det, eller så slutar jag blogga forever. Vi får väl se - time will tell!
Fetaste bamsekramen för att ni har velat följa mig under detta året här. PUSS OCH KRAM!
 
/Johanna

Med Alice hos sjukgymnasten!

Publicerad 2013-06-18 15:09:07 i Blandat,

Har vart ute och kört moppe en stund, vart på donken, sagt hejdå till Snorre som åker till USA i eftermiddag och nu är Alice hos sjukgymnasten och jag sitter i väntrummet och grejar med mobilen haha. När hon är klar så kommer vi nog dra ut och åka igen. Yeah älskar sommarlov haha!

Sleep-over

Publicerad 2013-06-17 23:49:12 i Blandat,

Sover hos Alice idag och nu ska vi ha tjockiskväll framför film, grymt avslut på en grym dag!
Cee ya 😘

Om

Min profilbild

Kul att ni hittat hit! Jag som driver bloggen heter Johanna Almqvist och är 15 år. Min passion i livet är hästar och just nu rider jag min c-ponny Sörbys Torina *1999. Torina har gått upp till MSV:A hoppning och har bl.a vunnit 4-årschampionatet. I min blogg får ni följa min vardag, träningar och tävlingar, med- och motgångar, åsikter och en massa annat! Kontakta mig? - johanna_almqvist@hotmail.se!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela