Johannaalmqvist

New in!

Publicerad 2013-12-07 18:10:52 i Vardag,

Vi håller på att renovera huset typ eller ja, just nu vardagsrummet och då hittade mamma en ljusstake som var jättefin som jag fick. Enda minuset med det är att det är för stearinljus och det vågar inte jag ha i mitt rum med brandrisk och massa, så den får stå som prydnad bara och inte fylla någon funktion alls haha ;) Mer än att vara fin!
Vad tycker ni? Den fick hedersplatsen brevid min fina Jackpot <3
 
Inte bästa bilderna men jaja. Edit: Haha min mamma kom precis in och sa att den inte skulle vara så som den är på bilden, utan "utvecklad" typ och sen satte jag precis i 5 stearinljus i den och bytte plats på allt, men orkar inte ta nya bilder men det ser iallafall inte ut såhär längre x'd Typ två sekunder senare haha!
 
Är så himla sugen på att göra om hela mitt rum nu va, så sitter och kollar massa inspo-bilder på weheartit. Kommer dock dröja ett tag innan det blir iordning-gjort med tapeter och massa här, då det finns annat som måste göras typ vardagsrummet som dom håller på med och så.
Men började ju rensa ut lite ur garderoberna för några veckor sen och så, och är nu jättesugen på att få rensat ut resten av allt som jag inte vill ha kvar i mitt rum. Så kommer jag iallafall halvvägs till mitt drömrum, när allt jag samlade på när jag var liten är borta ur mitt rum. Orka att man verkligen hade ALLT när man var yngre. Om någon med små barn läser min blogg och vill ha några barnsaker så är det bara att mejla.. Haha men lite så asså.
 
Massa fina inspo-bilder på weheartit! Bästa sidan verkligen!
 
/Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kul att ni hittat hit! Jag som driver bloggen heter Johanna Almqvist och är 15 år. Min passion i livet är hästar och just nu rider jag min c-ponny Sörbys Torina *1999. Torina har gått upp till MSV:A hoppning och har bl.a vunnit 4-årschampionatet. I min blogg får ni följa min vardag, träningar och tävlingar, med- och motgångar, åsikter och en massa annat! Kontakta mig? - johanna_almqvist@hotmail.se!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela