Johannaalmqvist

Hemma nu!

Publicerad 2013-05-31 20:26:30 i Vardag,

Har nästan precis kommit hem ifrån stallet, var bara där en kortis idag med och fixade alla saker. Var värsta varmt (klagar absolut inte!) och så hade jag huvudvärk så jag kände inte för det alls idag heller. Pussade lite på Isidor och spolade av honom för att han var jättevarm, och sen drog jag hem. 
Ska ut och sätta mig en sväng i solen nu och njuta av solen och värmen, sen ikväll blir det bara mysa hemma! Hade planerat först att träffa lite folk, men så orkade jag inte det ändå, så blir en ren hemmakväll idag bara. 
 
 
/Johanna

Påväg hem från stan!

Publicerad 2013-05-31 17:44:58 i Blandat,

Inte haft något internet nu på eftermiddagen, så har därför inte kunnat blogga :( Sorry för det! Men nu är jag med mamma så nu kan jag köra internetdelning för att kunna blogga lite snabbt, hehe.

Var en sväng i stan med bästa Kajsa och vi kollade lite kläder, födelsedagspresenter till min syrra och hennes mamma och sen skolavslutningsklänning. Hittade presenter sen inget mer.. Så har ännu ingen klänning.. Skolavslutning om 12 dagar typ. Duktigt! Men ska in till stan igen nästa fredag och då MÅSTE jag hitta.

Fyra snabba bilder ifrån idag (och det är fredag så då är det tillåtet att vara lite tjock haha):

Segaste internet!

Publicerad 2013-05-31 09:22:02 i Blandat,

Har typ surfat slut mitt internet denna månaden, så nu har jag segaste internetet ever i tusen år typ. Oj nej, kus det ja - ny månad imon! Juni lixom hur gott är inte det? Sommarmånad, love it.

Liten sneak peak på dagens outfit. Kände hd-kvalitén haha ;)

Om

Min profilbild

Kul att ni hittat hit! Jag som driver bloggen heter Johanna Almqvist och är 15 år. Min passion i livet är hästar och just nu rider jag min c-ponny Sörbys Torina *1999. Torina har gått upp till MSV:A hoppning och har bl.a vunnit 4-årschampionatet. I min blogg får ni följa min vardag, träningar och tävlingar, med- och motgångar, åsikter och en massa annat! Kontakta mig? - johanna_almqvist@hotmail.se!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela