Johannaalmqvist

...

Publicerad 2013-12-02 15:03:40 i Vardag,

Tjo bror, vad händer jau? Haha skoja, är trött som jag vet inte vad. Iallafall så är jag hemma ifrån skolan, som har vart seg som jag vet inte vad haha.. Plus att jag uppdaterade alla appar på min mobil varav en var blogg.se-appen så typ dampade allt och nu går det inte att gå in på varken den eller Facebook, står bara 'väntar'.. Och så dog min dator förut, så det är därför jag inte har bloggat så bra idag!
 
Men nu är jag hemma och då kom jag på att jag kunde logga in på blogg.se via safari så nu kan jag ju mobilblogga ändå men jaja. Tänkte inte på det förut! Ska iallafall ta och käka något nu, sen ska jag till stallet och rida Toris. Hoppas på ett lika grymt pass som igår! Tror inte jag har berättar om det, men det gick iallafall jättebra!
 
 
/Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kul att ni hittat hit! Jag som driver bloggen heter Johanna Almqvist och är 15 år. Min passion i livet är hästar och just nu rider jag min c-ponny Sörbys Torina *1999. Torina har gått upp till MSV:A hoppning och har bl.a vunnit 4-årschampionatet. I min blogg får ni följa min vardag, träningar och tävlingar, med- och motgångar, åsikter och en massa annat! Kontakta mig? - johanna_almqvist@hotmail.se!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela