Johannaalmqvist

Snabbt ba

Publicerad 2013-12-03 21:20:53 i Vardag,

Hej, jag är hemma nu men hinner knappt blogga, jag är ledsen. Måste bli klar med so:n, trodde jag skulle bli det förut och när jag satt på tåget och sa att jag skulle hinna blogga för er så trodde jag att jag skulle vara hemma tidigare. Men ja, det började två timmar senare än vad jag trodde, så I'm so sorry - jag hinner inte blogga just nu. Vi får höras imorgon!
 
Btw så var skolan jättefin :) Lite saker som gjorde mig småkluven ändå, men ja vi får se hur det blir med alla val och massa. Berättar en annan gång, chauu
 
Lurade folk på insta att jag var brunhårig - bilden är gammal och redigerad med olika effekter, så jag lovar är fortfarande lika blond ;)
 
/Johanna
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kul att ni hittat hit! Jag som driver bloggen heter Johanna Almqvist och är 15 år. Min passion i livet är hästar och just nu rider jag min c-ponny Sörbys Torina *1999. Torina har gått upp till MSV:A hoppning och har bl.a vunnit 4-årschampionatet. I min blogg får ni följa min vardag, träningar och tävlingar, med- och motgångar, åsikter och en massa annat! Kontakta mig? - johanna_almqvist@hotmail.se!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela