Johannaalmqvist

Trött måndag

Publicerad 2013-12-16 07:34:21 i Vardag,

Godmorgon bloggen! Sitter på bussen påväg till skolan, djävulsiskt trött efter en helg med lite för lite sömn haha. Eller ah, sov ju länge igår men för lite sömn alla dagar därimellan!

Igår så såg jag på Johan Falk: Kodnamnet Lisa, och verkligen en av dom bästa av alla Johan Falk-filmerna. Joel Kinnaman är ju en dröm på två ben va, så snyyyyyg!! Och filmen var verkligen grym, vilket alla är, men denna var verkligen bästa. Har nu inte sett någon av dom nya (eller gamla med då) - se dom! Typ bästa svenska filmerna jag har sett. Lite deprimerande dock nu om det här var sista, sista, sista filmen.. :/

Aja såg på den till typ halvtolv så somnade inte förrän vid tolv typ, så har sovit typ 6 timmar.. Två timmar för lite för att vara mig.. Men är ändå inte så trött atm. Lite bara men det är jag alltid. Typ standard för att vara måndag. Har idrott nu första lektionen, funny.. MEN sista idrottslektionen på sista  höstterminen på ytterbyskolan ;) Rörigt morgoninlägg men så kan det va..

This world is getting colder.
Strangers passing by
No one offers you a shoulder.
No one looks you in the eye.
But I’ve been looking at you
For a long, long time
Just trying to break through,
Trying to make you mine

/Johanna


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kul att ni hittat hit! Jag som driver bloggen heter Johanna Almqvist och är 15 år. Min passion i livet är hästar och just nu rider jag min c-ponny Sörbys Torina *1999. Torina har gått upp till MSV:A hoppning och har bl.a vunnit 4-årschampionatet. I min blogg får ni följa min vardag, träningar och tävlingar, med- och motgångar, åsikter och en massa annat! Kontakta mig? - johanna_almqvist@hotmail.se!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela